Exercitiu de imaginatie: Smartphone-urile

Exercitiu de imaginatie: Cum vor arata smartphone-urile in urmatorii ani?

Industria telefoanelor a cunoscut schimbari dramatice in ultimii ani. Schimbari in bine, bineinteles. In momentul de fata am un telefon mai puternic decat desktopul. Si nu glumesc deloc cand spun asta. Daca acum 5 avem aveam celebrul Sagem myX1 (sa nu mai zic de primul telefon care era un Bosch) , acum nu imi imaginez lumea telefoanelor fara un ecran touchscreen capacitiv de 3.8”

Si eu cred ca abia e inceputul acestor schimbari. Smartphone-urile vor evolua in asa fel incat ne vor controla toate activitatile. Iata cateva posibilitati:

  • In primul rand cred ca tendinta de “touch” se va extinde la tot telefonul. Acesta va fi capabil sa raspunda la orice stimul tactil de pe intreaga suprafata a telefonului. Va fi capabil sa iti monitorizeze bataile inimii, dispozitia si va procesa numeroase alte informatii furnizate de un cip aflat undeva prin organism. Practic, iti va monitoriza starea de sanatate. Va sti cand ai prea mult zahar in sange, prea multa cofeina, cand ai baut prea mult acool, cand ai o criza de calciu, de hipoglicemie etc. Poate ca aceste lucruri nu se vor intampla in urmatorii 3-4 ani, dar in urmatorii 10 cu siguranta.
  • Intr-un viitor foarte apropiat, 1-2 ani, o sa devina standard un smartphone dual-core, cel putin. Nebunia core-urilor se va muta de pe desktopuri/laptopuri pe smartphone-uri.

De ce Iphone e naspa? Iphone fans watch and cry!!!

Stiu ca sunt vechi. Dar am dat astazi iarasi peste ele. Nu pot sa ma abtin sa nu le pun aici.

Comentează:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s