Fobiile partenerilor în pat, în funcţie de zodie

Deşi par uneori obsedaţi de sex, bărbaţii au şi ei limitele lor în dormitor. Consultă predicţia astrală din dreptul zodiei lui….

Aşa cum tu n-ai accepta să aduceţi altă femeie în patul vostru sau, poate, să vizionaţi un film porno pe post de preludiu, şi iubitul tău are diferite fobii. Semnul zodical ne influenţează preferinţele în pat, astfel că şi bărbaţii au câteva experienţe sexuale trecute pe lista neagră. 

 

Leu (22 iulie – 22 august): Cu nativul din Leu ştim că şi aparenţele contează. Leii sunt bărbaţi tandri şi romantici, dar nu cu orice femeie. De exemplu, una neîngrijită, care nu e cu epilatul la zi sau care nu-şi asortează lenjeria intimă îl face să ofteze deznădăjduit la gândul că merită pe cineva mai bun.
Fecioară (23 august – 22 septembrie): Deşi e puţin probabil să o recunoască, bărbatul Fecioară are emoţii atunci când face avansuri sexuale unei femei cu care e de puţin timp într-o relaţie. Îi este teamă să facă primul pas, când încă nu îşi cunoaşte iubita în cele mai mici detalii. În plus, se teme de boli cu transmitere sexuală, de aceea evită aventurile.
Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie): Nativul în zodia Balanţă este foarte versatil în pat. Îţi îndeplineşte orice fantezie cu plăcere, dacă ştie că te aduce în al nouălea cer. Problema lui este atunci când partenera nu ia iniţiativa şi nu spune ce vrea, ba mai mult, se arată total nesatisfăcută în pat.
Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie): Dacă n-ar exista sexul, Scorpionul n-ar obţine ce vrea de la femei. Într-o relaţie se foloseşte de sex pentru a-şi manipula partenera. Ştie că va scăpa de treburile casnice, dacă îi oferă iubitei o partidă de sex ca-n filme. Prin urmare, dacă ea îi refuză ferm avansurile, el va dispera la gândul că a pierdut controlul.
Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie): Săgetătorul este neînfricatul zodiacului în materie de sex. Ar încerca orice de „amorul artei”. Experienţele noi îi cresc adrenalina, iar spiritul aventurier îl face să testeze fără teamă tot felul de scenarii picante. Totuşi, există ceva care îl pune în încurcătură: atunci când partenera îi spune că îl iubeşte în timpul sexului…
Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie): Bărbatul născut în zodia Vărsător este nonconformist, aşa că îşi condimentează viaţă sexuală într-un mod atipic în viziunea unora. Are nevoie de o parteneră lipsită de inhibiţii, care să nu refuze din start propunerile sale indecente. O femeie care vrea sex doar în poziţia misionarului îl sperie.

Berbec (21 martie – 20 aprilie): Berbecul e mereu pe fugă. Şi în pat se grăbeşte şi este impulsiv. Te va incita cu propunerile spontane, dar trebuie să ţii pasul cu el. Pe scurt, acest nativ se aprinde repede şi se stinge la fel de repede. Pentru el este o luptă mentală să se abţină de la orgasm, când totul e aşa de incitant, iar el aşa de aproape…

Mai multe detalii pe eva.ro.

Comentează:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s