Secretele orgasmului feminin, explicate in zbor

Un documentar despre secretele orgasmului feminin, disponibil pentru vizionare de catre toti pasagerii care circula cu anumite curse internationale, este cel mai vizionat film de la bordul aeronavelor.

 Vezi cel mai vizionat film la bordul aeronavelor. – 48:27 – 3 years ago

Documentarul “The Female Orgasm Explained” contine secvente din filme XXX, grafice, dar si efecte sonore care ar deranja persoanele conservatoare.

Productia frantuzeasca isi propune sa ajute telespectatorii „sa inteleaga complexitatea orgasmului feminin„, si se pare ca multi domni sunt dornici sa invete.

Purtatorul de cuvant al companiei aeriene Qantas, Australia, Luca Enright a declarat ca filmul este cel mai dorit material de la bordul aeronavelor si ca va continua sa-l difuzeze pana in noiembrie.

Ca parte a programului de divertisment din avion, pasagerii pot avea acces la toate materialele. Programele includ filmele Disney, concerte de muzica, fragmente din seriale TV si cele mai recente versiuni de film.

Enright a declarat ca documentarul este trecut in ghidul de divertisment al zborului si are un avertisment ca o parte a continutului nu este interzisa pentru copii.

El a mai spus ca echipajul poate bloca materialul pentru locurile in care se afla minorii neinsotiti, la cererea parintilor.

Sociologul de la Universitatea din Wollongong, Michael Flood, a declarat ca difuzarea documentarului intr-un cadru public este”fascinant, dar problematic”.

„Cred ca este minunat ca tinerii si copii sa invete despre placerea sexuala, deoarece la scoala invata doar despre partea fizica a unei relatii sexuale. Cred totusi ca materialul nu este conceput ca un instrument de educatie sexuala”, a spus el.

Related Post

Comentează:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.