Sexologii dezvaluie secretul orgasmului care dureaza patru luni

Va intrebati cum este posibil asa ceva intr-o lume in care jobul si responsabilitatile zilnice va tin departe de dormitor. Scriitoarea si sexologul Nicole Daedone vorbeste in lucrarea sa “The Art And Craft Of The Female Orgasm” despre orgasmul de 4 luni.

Scriitoarea spune ca prin “meditatia orgasmica” o femeie poate experimenta orgasmul in fiecare zi. Cel mai important este sa ajunga sa-si cunoasca la perfectiune trupul si ce anume ii provoaca placere.

Insa, pentru a ajunge la acest tip de orgasm femeia nu trebuie sa faca sex, pentru a prelungi suspansul, acumuland astfel o tensiune interioara ce devine exploziva. Important este preludiul, care trebuie prelungit zile intregi, incat orice atingere sa devina sursa de placere.

Desi studiile arata ca femeile nu ajung la orgasm la fiecare contact sexual, asa cum se intampla cu barbatii, Nicole sustine ca nu este adevarat. Iar daca acest lucru se intampla, asta inseamna ca femeia are o problema si trebuie sa apeleze la ajutor specializat.

“Orgasmul reprezinta abilitatea trupului de-a primi si a oferi placere. Atat de simplu. Femeile pot avea la fel de multe orgasme precum barbatii. Trebuie doar sa incerce meditatia ograsmica. O singura atingere le poate provoca placere maxima”, scrie sexologul in cartea ei.

Mai exact, cheia unui orgasm de patru luni sta in meditatie si maxima concentrare.

Related Post

Comentează:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.