„Michael facea lucruri mult mai grave baieteilor decat molestarea”. Marturia socanta a unui detectiv

Celebrul detectiv Anthony Pellicano a facut cateva dezvaluiri socante legate de viata intima a lui Michael Jackson. Acesta a povestit ca megastarul i-a fost client in 1993 si ca atunci a descoperit ceva neplacut despre artist.

Anthony Pellicano a acordat primul interviu de la arestarea lui din 2008, cand a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru 76 de capete de acuzare, printre care ascultarea ilegala a telefoanelor unor celebritati de la Hollywood.

In cadrul interviului, Anthony a povestit ca in 1993, cand Michael l-a angajat pentru a investiga familia unui copil care il acuza ca l-a abuzat sexual pe micut, l-a avertizat pe cantaret ca accepta sa faca o ancheta doar daca nu este vinovat. Curand dupa inceperea investigatiei a renuntat deoarece a descoperit lucruri socante.

“Am renuntat cand am descoperit niste adevaruri. Facea lucruri mult mai grave baieteilor decat molestarea sexuala”, a declarat Pellicano.

Detectivul a refuzat insa sa dea mai multe detalii referitoare la aceasta afirmatie.

In mai 2008, Pellicano a fost gasit vinovat pentru 76 din 77 dintre capetele de acuzare formulate impotriva sa, inclusiv pentru asociere cu raufacatori, asociere in vederea savarsirii unor fapte criminale, extorcare, ascultare ilegala a unor convorbiri telefonice si acces ilegal la informatii guvernamentale.

Punerea sub acuzatie, la inceputul lui 2006, a lui Pellicano, a suscitat speculatii in privinta celebritatilor de la Hollywood care ar fi putut fi afectate de scandal, in conditiile in care cunoscutul detectiv lucra cu greii industriei cinematografice si de divertisment.

Insa, in ciuda impresionantei liste de martori ai Parchetului, printre care s-au numarat si actorul Chris Rock si fostul presedinte al companiei Disney, Michael Ovitz, procesul nu a adus nicio dezvaluire de mare amploare, mai ales ca Pellicano a ales sa nu depuna marturie, pastrand tacerea asupra clientilor sai.

Pana la arestarea sa in 2002, Pellicano se ocupa cu diverse tipuri de investigatii, de la divorturi la litigii intre producatori si regizori.

Unul dintre acestia, regizorul John McTiernan, autorul seriei „Die Hard”, a fost condamnat la patru luni de inchisoare dupa ce, in aprilie 2006, si-a recunoscut vinovatia in privinta acuzatiei ca a ascultat ilegal convorbiri telefonice.

Pellicano a fost timp de multa vreme detectivul preferat al unor mari nume din showbiz, precum Michael Jackson sau Elizabeth Taylor.

In timpul unei perchezitii la biroul lui din Hollywood, in 2002, politia a descoperit probe in legatura cu supravegherea ilegala a telefoanelor, plastic C-4 si grenade, arme detinute ilegal, pentru care Pellicano a fost condamnat la 30 de luni de inchisoare.

Dupa ce si-a ispasit pedeapsa, la inceputul lunii februarie 2006, parchetul federal a declarat ca Pellicano a pus sub supraveghere telefoanele lui Sylvester Stallone, Keith Carradine si Aaron Russo.

Comentează:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s