5 moduri deştepte prin care să îl faci gelos

Ştiţi zicala aceea celebră care spune că gelozia e ca sarea în bucate, puţină dă savoare, dar prea multă strică gustul mâncării? Exact de la principiul acesta am pornit şi noi, aşa că am căutat feluri simple şi inteligente pentru a-i face geloşi.

Nu-i deloc greu să trezeşti gelozia unei persoane care e atrasă de persoana ta sau care are anumite sentimente pentru tine. Şi dacă faci asta inteligent şi doar pentru a-i (re)aminti că persoana pe care o are alături e dorită de mulţi alţi bărbaţi, nimic grav nu se va întâmpla. Trebuie să fii atentă, pentru că jocul de-a gelozia e unul periculos şi care poate strica o relaţie frumoasă, mai ales dacă reuşeşte să sădească sentimente de nesiguranţă şi să distrugă încrederea dintre voi.

  • Te iubeşti: mult, puţin sau deloc?

Învaţă să te placi, cu toate calităţile şi toate defectele tale –reale sau imaginare- înainte de a te gândi că ai putea atrage şi mai multe priviri ca de obicei. Uită-te bine în oglindă la tine şi descoperă toate acele motive pentru care şi cei din jur te-ar putea iubi. Încrederea în sine e cel mai puternic magnet pentru bărbaţi!

  • Frumoasă…şi atât? Nu!

Nu-i suficient faptul că atragi privirile altor bărbaţi sau că partenerul tău te vede cea mai frumoasă dimineaţa devreme şi fără pic de machiaj, e important să nu te mulţumeşti să îi araţi doar cât de frumoasă eşti, ci şi cât de deşteaptă. Aşa că nu iţi asuma rolul de „plantă decorativă” şi arată-i că eşti o femeie inteligentă şi care poate să se descurce şi fără ajutorul său.

  • Distrează-te şi fără el!

Crezi că e cel mai bine pentru tine să depinzi complet de el pentru orice ieşire în oraş sau orice planuri? Învaţă să îţi ocupi timpul relaxându-te sau distrându-te şi dacă el e, de exemplu, prea ocupat pentru tine. Totul e să nu le acorzi prea multă atenţie altor bărbaţi –vrei să simtă înţepături de gelozie, nu să ia foc!- şi să îi spui, de fiecare dată, că te-ai simţit bine!

  • Lumea ta se învârte în jurul lui? Mare greşeală!

Arată-i, subtil, că există multe alte lucruri la fel de importante în viaţa ta. Nu mai renunţa la orice în momentul în care el îţi spune că vrea să te vadă, pentru că astfel nu îţi va respecta niciodată planurile. Şi nu insista ca el să îţi ofere timpul lui, încearcă să întorci roata şi să îl faci pe el să îşi dorească să petreacă timp alături de tine.

  • Reînvaţă să flirtezi!

Ţi se pare că de când eşti implicată într-o relaţie nu te mai poţi nici uita la un alt bărbat fără să te simţi vinovată? E important să realizezi că flirtul poate nu doar să te facă să ai mai multă încredere în tine, dar şi să îi dea uşoare spasme de gelozie iubitului tău, asta în cazul în care nu exagerezi în niciun fel. Pentru că, până la urmă, tu nu îţi doreşti un flirt prea serios care să ducă la destrămarea relaţiei tale, ci doar să îi reaminteşti partenerului tău că şi alte persoane ar putea fi interesate de tine şi că ar trebui să aibă grijă de felul în care se poartă cu tine.

Un gând despre „5 moduri deştepte prin care să îl faci gelos

  1. Este foarte important,pentru ca „reteta” sa dea rezultate,sa stii si sa poti sa gestionezi aceste mici trucuri…..altfel,ele sunt destul de riscante! Mai trebuie sa-ti cunosti foarte bine partenerul,altfel totul se naruie,se intoarce impotriva ta! Dar, cum nimic nu este imposibil de realizat, cu putina vointa si multa atentie……..putem reusi!:)

    Apreciază

Comentează:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s