Noua Ordine Mondiala si pregatirile decimarii populatiei cu 50% – Descoperiri Socante

„Populatia lumii trebuie REDUSA cu 50%. Numai asa natiunile vor intra in Noua Ordine Mondiala”.


PS: Nu o spun EU… am citat in articol personajele si declaratiile acestora… ! – Iar daca votati negativ articolul, nu inseamna altceva decat ca nu doriti sa aflati intentiile ascunse ale unora care sunt plini de bani. Cititi articolul

Citate ale unor oameni celebri, respectati de intreaga omenire ridica multe semne de intrebare. Teoriile conspiratiei cu privire la virusii conceputi in laborator pentru decimarea omeniri ar putea fi adevarate daca ar fi sa consideram ca adevarate vorbele acestor oameni.

Roosevelt, Gorbaciov, Kissinger, Rockeffeler sau chiar Bill Gates au facut mai multe declaratii ingrijoratoare, care au fost cuprinse intr-un material cel putin interesant.

Declaratiile oamenilor care conduc lumea

„Graviditatea ar trebui sa fie o crima impotriva societatii, cu exceptia cazului in care parintii detin un permis de la guvern. Toti potentialii parinti ar trebui sa fie indemnati la a folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizand antidoturi cetatenilor alesi pentru fertilizare” – David Brower, directorul executiv Sierra Club.

„Societatea nu face nicio afacere, daca permite degeneratilor sa-si perpetueze specia” – Theodore Roosevelt.

„O populatie totala mondiala de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai putin decat in prezent, ar fi ideala” – Ted Turner, intr-un interviu pentru revista Audubon.

„Exista o singura tema in spatele eforturilor noastre: trebuie sa reducem nivelul populatiei. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor primi mizeria pe care o avem in El Salvador, sau in Iran sau in Beirut. Populatia este o problema politica. Odata ce populatia este scapata de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei…. Programul nostru in El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care sa-l sustina. Au fost al naibii de multi oameni… Pentru a reduce intr-adevar populatia, rapid, va trebui sa trimiteti toti barbatii la lupta si sa ucideti un numar semnificativ de femei fertile… Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca si in Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra ” – Thomas Ferguson, Departamentul de Stat pentru Populatie.

„In cautarea unui nou dusman care sa ne uneasca, ne-a venit ideea cu poluarea, amenintarea incalzirii globale, lipsa apei, foametea si potrivirea proiectelor de lege dupa ele…. Dar, uneori, in desemnarea lor ca inamic, cadem in capcana de a confunda simptomele de cauze. Toate aceste pericole sunt cauzate de interventia umana si numai prin schimbarea atitudinilor si a comportamentului oamenilor acestea pot fi depasite. Atunci inseamna ca inamicul real este chiar umanitatea” – Alexander King, Bertrand Schneider – Fondator si respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revolutie globala” Pag 104-105, 1991.


Global Revolution


„Un cancer este o multiplicare necontrolata a celulelor, iar explozia demografica este o multiplicare necontrolata de oameni… Noi trebuie sa mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operatiunea va cere multe decizii aparent brutale si lipsite de inima” – Paul Ehrlich, profesr la Stanford, in cartea : „Bomba numita Populatie„.

„Eu cred ca suprapopularea umana este problema fundamentala pe Pamant astazi. Noi, oamenii, am devenit o boala: „Virusul-Om„. Primele mele trei obiective principale ar fi: reducea populatiei umane la aproximativ 100 de milioane in intreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale si in al treilea rand sa vad cat mai multe zone pustii” – Dave Foreman.

„Noi trebuie sa vorbim mai clar despre sexualitate, contraceptie, despre avort, despre valoarea controlului populatiei, deoarece, pe scurt, criza ecologica este criza populatiei. Reduceti populatia cu 90%, iar apoi nu vor mai mai fi suficienti oameni pentru a face atat de multe daune ecologice” – Mihail Gorbaciov.

„Depopularea ar trebui sa fie cea mai mare prioritate a politicii externe fata de lumea a treia, pentru ca economia SUA va necesita cantitati tot mai mari de minerale din strainatate, in special din tarile mai putin dezvoltate. Persoanele in varsta sunt consumatori inutili. Populatia lumii trebuie sa fie redusa cu 50%” – Dr. Henry Kissinger.

„Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criza majora credibila si natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala” – David Rockefeller.

„Nimeni nu va intra in Noua Ordine Mondiala decat in cazul in care el sau ea va face o promisiune pentru a se inchina lui Lucifer. Nimeni nu va intra in New Age cu exceptia cazului in care el va lua o initiere luciferica” – David Spangler, director al Initiativei Planetare, Organizatia Natiunilor Unite si unul din fondatorii curentului New Age.

„Astazi lumea are 6.8 miliarde de oameni (declaratia a fost facuta in urma cu cativa ani). Si ar putea creste pana la aproximativ noua miliarde. Acum, daca am face o treaba foarte eficienta cu noile vaccinuri, cu asistenta medicala, cu serviciile de sanatate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la suta..!” – Bill Gates.

24 de gânduri despre „Noua Ordine Mondiala si pregatirile decimarii populatiei cu 50% – Descoperiri Socante

 1. Pai eu zic sa incepem cu cei care propun planuri de exterminare in masa, sa se auto execute ei si rudele lor ca sa faca loc altora, daca tot le bubuie mintea asemenea idei diabolice… Au inceput sa se confunde cu Dumnezeu…decid ei cine are dreptul sa traiasca si cine nu… Cred ca animalele dau dovada de mai multa umanitate decat unele specimene care, intamplator, poarta denumirea de OM… MGX, de ce nu incepi cu tine, cu mama ta, cu copilul tau, cu sora ta? Daca luam in calcul ce-ai spus, ar trebui ca tu sa fii unul dintre „degeneratii” care ar trebui sa NU aiba dreptul sa se inmulteasca, conform celor spuse de tine! Pentru ca ai MINTEA BOLNAVA!!!!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Pe glob sunt in jur de 224 tari … La ora actuala populatia lumii este de aprox. 7.208.300.000 ( sapte miliarde si … ) Din cele 224 tari 31 dintre ele au o populatie de aprox. 5.500.000.000 ( cinci miliarde cinci sute de milioane ) … Cretineii care spun ca pamantul nu mai poate hranii atatia oameni, sa inceapa cu aceste tari : China 1,4 miliarde , India 1,2 miliarde , SUA 316 milioane , Indonezia 237 mil., Brazilia 190 mil., Pakistan 183 mil., Bangladesh 159 mil., Nigeria 159 mil., Rusia 143 mil., Japonia 128 mil., Mexic 112 mil., Filipine 94 mil., Vietnam 87 mil., Egipt 87 mil., Germania 82 mil., Etiopia 80 mil., Iran 80 mil., Turcia 75 mil., Thailanda 67 mil., RD Congo 66 mil., Franta 66 mil., Regatul Unit 62 mil., Italia 60 mil., Africa de Sud 49 mil., Coreea de Sud 49 mil., Myanmar 48 mil., Spania 46 mil., Columbia 48 mil., Ucraina 46 mil., Sudan 44 mil., Tanzania 43 mil. Hai, sa punem si Argentina a 32 a tara, ca are putin peste 40 mil. de locuitori. Mai jossunt tari cu 38 mil. 30 mil. 20 mil. 10 mil. 7 mil. etc. Deci cu primele 32 de tari sa incepeti imbecililor … Au populatie foarte mare … Nu va ajuta cu nimic moartea a unui milion de oameni dintr-o populatie de 20 mil sa 10 mil sau 3 mil. ca Albania.

  Apreciază

  • PAMINTUL LASAT DE DUMNEZU POATE HRANI MULT MAI MULTI OAMENI.DAR NU ESTE FOLOSIT CU CHIBZUINTA.MULTI NU SE MAI SATURA DE CIT PAMINT AU ,TOT MAI VOR PAMINT.DINTRE TARILE CU POPULATIE MARE,OARE TOATA SUPRAFATA ARABILA ESTE MUNCITA.CEI CARE VOR MOARTEA UNORA SA INCEAPA CU EI SAU RUDELE LOR .NU ACEEA AU DAT VIATA CELORLATI.SA FACA TOT CE DEPINDE DE EI;1eliminarea razboielor diminuarea produselor care nu ne adUC nici un folos,eliminarea pesticidelor,ocrotirea padurilor rationalizarea transportului de orice natura eliminarea experientelor nucleare cheltuirea banilor pentru noi resurse energetice care nu poluEaza,si multe altele.NOI SINGURI NE SAPAM GROAPA DACA NU VOM STI SA TRAIM IN PACE SI LINISTE AJUTINDU-NE UNII PE ALTII,NU SA DORIM MOARTEA UNORA SI VIATA ALTORA.SA NU UITAM CA SINTEM MURITORI.

   Apreciază

 3. Salut!
  Prieteni știm ca populația planetei Terra are 7 301 000 000 ( am rotunjit, date mai exacte găsiți aici.
  Dacă fiecărui om i s-ar da câte 500 metrii pătrați de pământ ar rezulta o suprafață de 3 650 500 kilometrii pătrați.
  Suprafața Statelor Unite ale Americii este de 9 161 923 km pătrați.
  După cum știți această planeta nu are doar 1 continent și doar o țară (SUA) 🙂
  Avem destul loc pentru toată lumea pe planeta asta… În 500 de metrii pătrați îți poți asigura mâncarea astfel încât să nu fii nevoit să cumperi nimic de la super market, adică avem destul loc să fim INDEPENDENȚI! Fără facturi la energie electrică, TV, telefon, întreținere, gaze, gunoi, canalizare etc…
  Trebuie să gândești altfel (out of the box). Trebuie doar să realizezi că ești doar un consumator și lucrul acesta nu este deloc sănătos atât pentru tine ca persoană cât și mediului în care locuiești, implicit planetei pe care locuiești.
  Internetul e liber, avem internet rapid și ieftin, deci putem să ne auto educăm singuri foarte ușor 🙂
  Câteva ponturi de căutare pe orice motor de căutare (gen google): zeitgeist movement, jaque fresco, earthship (avem și în România așa ceva construit).

  Problema nu este numarul de capete de locuitori pe această planetă, ci elitele corporatiste care ne conduc. Ar mai fi și ignoranța în care unii aleg să trăiască („Ce mă? Cine mai apucă 60 de ani?” sună cunoscut nu-i așa?)

  Rămâneți sănătoși!

  Apreciază

 4. eu cred ca ar trebui ca analfabetii care au comentat aici sa fie primii eutanasiati pt.ca parerea lor e oricum nula.e foarte correct ca unii sa aiba tot altii nimic, asa e de cand lumea.singurul care are dreptate e solul Domnului.se pare ca e singurul de pe-aici care a citit Biblia.se pare ca vom avea parte in cele din urma de cele scrise acolo.DUMNEZEU cu mila.

  Apreciază

 5. “Societatea nu face nicio afacere, daca permite degeneratilor sa-si perpetueze specia” – Theodore Roosevelt. cu asta si eu sunt de acord, daca se refera la „Angry Birds”

  Apreciază

 6. primii la rand ,voi ,familiile voastre,neamurile,triburile voastre,dupa,m-ai vedem.
  Bill LABIL,cine-ti cumpara tie toate fiarele ,si cati din 250 de milioane m-ai erau interesati???
  cati din suma erau turma??? ,ai ? boule?

  Apreciază

 7. … da, suna malefic sa reduci populatia in moduri criminale, dar sa tinem cont ca suntem prea multi pe planeta si continuam sa ne inmultim fara control si existe ingrijorare din partea celor constienti. Un exemplu bun ar fi china care incearca sa-si controleze natalitatea prin reguli stricte, un copil sau maximum doi de familie (nu mai stiu exact). Trebuie sa fii prost la propriu sa nu realizezi ca trebuie controlata natalitatea, si ca nu este normal sa te inmultesti fara control (ca lacustele). Cred ca este normal sa nu se inmulteasca anumite categorii de oameni. Esti bolnav sau ai o probleme fizice sau psihice la nivel genetic ? ai dreptul la viata, la fericire, dar nu ai dreptul sa procreezi ! …. e doar parerea mea.

  Apreciază

  • Domnule/Doamna va aduc la cunostina ca intreaga populatie a acestei minunate planete incape in statul Texas fiecare persoana/familie locuind confortabil intr-o casa destul de decenta ca suprafata.E dovedit faptul.

   Apreciază

  • Da care-i baiu’ ? Stai in casa cu mamica , taticu , vecinu , vecina , catelu’ si purcelu’ ? Uita-te pe fereastra , inca este loc , industriile proceseaza oricum prea multa hrana , daca ai murii de foame , te-as intelege 🙂 . Nu mai ai loc de altii? Daca nu , inscrie-te pe lista de asteptare pt. injectie 😉

   Apreciază

  • ..intra-adevar suntem foarte multi, dar nimeni nu are dreptul sa zica, macar, nu doar sa oblige, cine si cine nu are dreptul la procreatie. Absolut nimeni!

   Apreciat de 1 persoană

 8. In numele Tatalui Al fiului si AL Duhului Sfint piei Satano necurata aceasta este lumea Domnului aceasta este lumea Lui si nimeni altul nu are dreptul sa se proclame stapin caci Domnul isi va lua lumea Lui cu mieii lui inapoi Amin !!!! Marire Tie Doamne Marire tie Acum si in Toti Vecii !!!!!

  Apreciază

  • Frate trezeste-te la realitate, aici nu e lumea Lui ci a noastra si noi trebuie sa decidem ce este mai bine pentru noi !

   Apreciază

  • Globul pamantesc poate sustine intreaga populatie actuala si chiar mai mult. Din pacate foarte multi detin cele mai multe resurse, cum ar fi Bill Gates, care pentru a-si cheltui averea i ar trebui 200 de ani si in fiecare zi sa risipeasca cate 1 milion de dolari. Oameni buni trezitiva constiinta si lasa-ti slabiciunile mintii sa va dicteze apeland la egosim si frica. Sunt destule resurse pentru toata lumea, important e ca sa fie distribuite in mod folositor. Este corect ca altii sa aiba mai mult decat le trebuie, iar altii sa nu aiba nici minimul necesar?

   Apreciază

Comentează:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s