Mona Pivniceru si amantii ei secreti

IA SA FACEM UN MONDEN ! Despre faptul ca coana Muuona are amant, s-a spus in presa si s-au aratat si imagini cu Pivnicereasa pupandu-se public cu amantu’ !
Mona Pivniceru

CU CE VIN EU NOU: AMANTU’ MUUONEI INJUSTITIARA S-A INTALNIT CU PRIMAKOV, ACASA LA PIVNICEREASA ! Cine e PRIMAKOV ?
Oficial: presedinte al Camerei de Comert Ruse.
SI MAI OFICIAL: fost sef al KGB !!! Yuupiii !

DOSAR de AMANT: Mihail VLASOV – 70 de ani – avocat din Iasi, presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, cunoscut si ca „pusculita PNL”.
– In regimul trecut a lucrat ca gestionar la Shop, stiut fiind ca nu putea avea un astfel de serviciu daca nu „dadea subiect” adica sa-i toarne pe romanii care veneau cu valuta.
– Dupa terminarea facultatii de drept a fost judecator si, la scurt timp, a fost prins in flagrant cu bani inseriati si marcati, luare de mita si trafic de influenta, fiind condamnat la 2 ani inchisoare.
– Dupa 1989 se integreaza in mafia judiciara de la Iasi si obtine reabilitaea (la Iasi sunt 5-6 judecatori deja condamnati sau in ancheta).
– Ataca in repetate randuri conducerea Camerei de Comert a Romaniei si, in 2007, reuseste prin manevre obscure sa fie ales presedinte, inlaturand fostii sefi. Miza a fost „Romexpo”, firma apartinand Camerelor de Comert precum si alte surse de venit importante. La scurt timp a devalizat Romexpo care producea cca 8 milioane euro pe an si care este acum in faliment ca si CCIR. Este „prieten” cu diva de Iasi, Mona PIVNICERU, care doarme in resedinta inchiriata de la RA-APPS si care RESEDINTA este platita cu 3000 euro din banii CCIR (exista poze). Neregulile cu banii si lipsa actelor justificative a determinat 12 camere judetene sa-l cheme in instanta, procesele fiind pe rol.
De ce este „pusculita” ?
Pentru ca, in urma cu 5 ani, a venit la Tariceanu cu doua genti cu bani, in schimb obtinand numirea ca ministru de interne a ginerelui sau, Cristian David – Troaca si a altor doi apropiati din Iasi. Antonescu, dar si Ponta, vin la CCIR destul de des. Vlasov este un impatimit al jocurilor de noroc, el pierzand recent la Cazino suma de 2 milioane euro. In anturajul sau de pokeristi si barbugii se afla si Gigi BECALI, Nicu NIRO, Crin ANTONESCU si numerosi camatari si barbugii. Este puternic sprijinit de „Felix” VOICULESCU, caruia I-a dat illegal in folosinta cladiri din incinta Romexpo pentru a-si amenaja studiouri. De asemenea, in afara conducerii liberale, este in gratiile lui HREBENCIUC, caruia i-a dat si lui „atentii” substantiale.
Din surse „speciale”: Vlasov a fost lucrat de U.M. 0110 si chiar in prezent exista suspiciuni, deoarece s-a intalnit in repetate randuri cu Primakov – presedinte al Camerei de Comert Ruse, in trecut sef al KGB.
In prezent face eforturi disperate sprijinit de Mona pentru a lua Registrul Comertului din subordinea Ministerului Justitiei care produce 35 – 50 mil. euro pe an.
SI VOI CONTINUA ! CU PROBE ! LA eRTVMY TELEVISION !
eR-TV

Comentează:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.