Incendiara propunere de lege in europa, privind interzicerea apelativelor ‘MAMA si TATA’ in familie

De ce s-au interzis in Franta prin lege cuvintele “mama” si “tata” !!
images

Adultilor le plac drepturile. Ei si le imagineaza si le si legifereaza.
Le legifereaza la nivel national si international, in constitutii, tratate, conventii. Imaginatia lor in decretarea de noi drepturi este bine cunoscuta si pare a fi fara limite. Si e atit de prolifica incat nimeni nu le poate sta in cale sau sa tempereze inflatia de drepturi pe care cu totii o cunoastem. Nici chiar copiii, cele mai firave si inocente fiinte ale societatii. Adultii nu se gandesc la ei cand isi decreteaza propriile drepturi. Indraznim insa sa afirmam ca unele din aceste „drepturi ale adultilor” sunt de fapt crime legalizate pe care adultii le savarsesc impotriva celor mici. Astfel de crime sunt sunt multe si grave. Fiecare manifestare imorala inventata ori practicata de adulti este ridicata la rang de „drept al omului” fara a lua in considerare impactul lor asupra copiilor. Sunt, in consecinta, un fel de crime legale impotriva copiilor. Adultii au dreptul sa voteze, sa intre in parlament, sa legifereze. Cum le place. Copiii nu. Adultii se gandesc doar la ei, sunt egoisti, si nu iau in seama interesele fundamentale ori bunastarea morala si emotionala a copiilor. Un ultim exemplu, strigator la cer, tocmai parvine din Franta laica si agresiv seculara a socialistului Hollande, unde socialistii francezi au anuntat un proiect de lege pentru legiferarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex si eliminarea din actele oficiale a termenilor de „mama” si „tata” si inlocuirea lor cu termenul de „parinti.” De acum inainte micutii francezi vor fi identificati in actele oficiale ca avand „parinti”, nu „mama si tata”. 

Este absolut aberant si sfidator ce se intampla.
Doar pentru ca homosexualii doresc sa aiba libertatea de a adopta copii, pentru sa zicem 1% din populatie facem legi care afecteaza drepturile celorlalti 99%.
Aberatia asta idioata merge mai departe. In Anglia legea cretina vrea ca in casa copilul sa isi strige parintii „parinte 1” si „parinte 2„. Din nou majoritatea de 99% trebuie sa se supuna unor aberatii doar pentru ca mandria de doi bani a homosexualilor care vor sa adopte copii nu suporta ca unul din „parteneri” sa fie strigat de copil „mama„.
Majoritatea a devenit apatica, tembela, a ajuns sa accepte orice doar pentru ca este comoda, lenesa si apatica.
Legea din Franta promovata de colegii de INternationala Socialista ai USL, spune ca daca pe strada copilul va striga „mama” sau „tata” Politia sa INTERVINA IMEDIAT si sa aplice amenda PENALA!
Sa va vad cum o sa le explicati copiiilor vostri ca ati fost atat de cretini si lasi incat doar de dragul idiotilor din USL o asemenea aberatie este posibil sa poposeasca cat de curand si in Romania!

GayMinistul francez al Justitiei, Christiane Taubira, va prezenta spre aprobare Guvernului, la sfarsitul lunii viitoare, proiectul de lege privind legalizarea casatoriilor gay.

Mai mult, Franta va scoate din documentele oficiale, mai ales din Codul civil, cuvintele ‘mama’ si ‘tata’, pe care le va inlocui cu apelativul ‘parinti’, atat in cazul casatoriilor homosexuale, cat si in cele heterosexuale. ‘Casatoria este o uniune intre doua persoane, de sex diferit sau de acelasi sex‘, se arata in proiectul de lege al guvernului francez. Astfel, conform noii legi, referintele la ‘mama’ si ‘tata’ din Codul civil vor fi inlocuite pur si simplu de cuvantul ‘parinti’. Legea va oferi, de asemenea, drepturi egale de adoptie in cazul cuplurilor homosexuale sau heterosexuale.

Controverse in societate

in felul acesta, presedintele francez François Hollande isi mai onoreaza o promisiune din campania electorala, aceea de a legaliza casatoriile intre cuplurile de homosexuali. Initiativa a starnit revolta catolicilor. ‘Familia este amenintata’, a declarat insusi Papa Benedict al XVI-lea, in timpul unei intalniri cu prelatii catolici francezi. Reactii controversate sunt si in randul clasei politice franceze. Unii alesi locali au anuntat chiar ca vor refuza sa oficieze casatorii homosexuale. Sunt politicieni care cer chiar organizarea unui referendum pe aceasta tema.

Modelul suedez

Prima tara care a legalizat casatoriile gay a fost Olanda, in 2001. intre timp, uniunile intre homosexuali sunt recunoscute din punct de vedere legal in Argentina, Belgia, Canada, Islanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia. in Statele Unite, casatoriile gay sunt recunoscute in anumite state. in primavara, pentru prima data in istoria sa, Parlamentul European a recomandat ca toate tarile europene sa legalizeze uniunile intre persoane de acelasi sex. Dar dintre toate statele in care incearca sa elimine discriminarile dintre sexe, Suedia este cea mai avangardista.

Politicieni si organizatii se intrec in a elimina orice fel de distinctie intre sexe, de la posibilitatea ca parintii sa-si boteze baietelul cu nume de fata, sau invers, la haine unisex, si toalete neutre. Dar cel mai original este proiectul privind introducerea unui nou pronume in versiunea online a Enciclopediei Nationale: ‘hen’. Acesta ar fi ‘pronume personal neutru din punct de vedere al genului, si ar trebui sa inlocuiasca pronumele personale de gen masculin si feminin: ‘el’ (han in suedeza) si ‘ea’ (hon).

Comentează:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.