Tabelul care a facut subiectul incarcarii respectivului avion cu armament romanesc prin intermediul ROMTEHNICA

V-am aratat pana acum cine au fost folkloristii din SRI, SIE si MApN ai contrabandei romanesti cu arme in Agola, Sudan, Ruwanda, azi vi-l arat pe unul dintre PILOTII care a transportat marfa: Cpt. Cdor. (r) VICTOR ION, care acum e unul dintre vicele damblagiului de DOGARU in Sindicatul Pulii ! Iata-i faptele “de arme”

Cpt. Cdor. (r) VICTOR ION In “Tabelul Nominal cu personalul angajat in desfasurarea activitatii de incarcare a avionului IL-76 UR-UCG in perioada 24-25.12.1998” inaintat de compania ACVILA AIR si intocmit de VICTOR ION, directorul sau operational, ii regasim pe urmatorii : Shimon Naor, Cohen Lionel (cetatean cu domiciliul in Israel, pasaport al statului Israel nr. 9005742 eliberat la data de 02.11.1995), col. SRI (r.) Turturica Florea (B.I. seria RX nr. 024512 eliberat la data 25.04.1998 de circa 2 Politie din Bucuresti) (ALA CARE, IMPREUNA CU SILAGHI AU LUAT BANI DE LA NEVASTA LUI SHIMON NAOR, V-AM ARATAT MAI JOS DOCUMENTUL), Mandescu Jeni – fosta secretara a directorului SRI, Virgil Magureanu (B.I. seria DA nr. 627614 eliberat la data 24.06.1986 de circa 6 Politie din Bucuresti). Tabelul care a facut subiectul incarcarii respectivului avion cu armament romanesc prin intermediul ROMTEHNICA era aprobat la rindul sau de col. r. Ion MENCIU, directorul general al companiei Acvila Air (ulterior presedinte al PNR filiala Bucuresti, partid condus de Virgil Magureanu) si avizat de Sorin Stoicescu, directorul Operational al AIBO (director al directie Aviatiei civile si inspector al Aviatiei civile din ministerul Transporturilor, in toate guvernarile PSD). Potrivit fisei de taxare nr. 64/ 23.02.1997, acelasi VICTOR ION, director operational al ACVILA AIR a semnat pentru achitarea taxelor aeroportuare ocazionate de un alt transport de armament desfasurat la platforma militara a UM 01961 (Parcat SUD). Demn de remarcat este faptul ca Victor Ion, maior activ al M.Ap.N. incadrat ca pilot la UM 01961, incalca statutul cadrelor militare detinind functii de conducere intr-o companie privata. Si asta inca din 1991 cind a infiintat impreuna cu lt.col. Stoicescu Sorin (detasat de MApN ca inspector al Aviatiei civile din ministerul Transporturilor), col. Pinzariu Mihai (detasat de MApN pe functia de director al DGV) si inca un ofiter activ, firma VIP Dream SRL. Avionul operat de Acvila Air apartinea traficantului Viktor Bout, era un B-707 inmatriculat in Ghana (5B-DAZ) depistat de ONU ca incalcind in dese rinduri embargoul international cu arme si pe cale de consecinta OACI (Organizatia Internationala a Aviatiei Civile) transmisese autoritatilor aeriene civile nationale semnatare a Conventiei Aviatiei Civile de la Chicago interdictia de operare pentru acesta. Cu toate ca Romania este membra din 1965 a acestei Conventii, nici Tara Gabriel-directorul AIBO, nici Dan Andrei-directorul AACR, nici Vasile Tocu-inspectorul sef al D.Av.C. (fost comandant adjunct al AIBO, actualmente director Romatsa-Bucuresti), nici Aleodor Frincu-secretar de Stat responsabil de Aviatia Civila in ministerul Transporturilor (actualmente director al ROMATSA) nu s-au conformat rezolutiei OACI. Avionul incarcat cu arme la aeroportul militar Otopeni a decolat cu destinatia Cairo. Practic, pentru ca teoretic Romania n-a mai livrat Egiptului nici o arma dupa 1989.

PS : IN POZA E ION VICTOR, IAR SORIN STOICESCU, PE CARE IL GASITI IN TEXT, E NIMENI ALTUL DECAT NASUL DE CUNUNIE AL PITPALACULUI DE RADU TUDOR, DE LA ANTENA 3 ! PAM-PAM !. 😀 II OMOR AZI, ‘TU-LE RASA DE JIGODII !

POZA CU EL IN AVION E O PREMIERA ! RECUNOSC CA MI-A FOST RAU DE INALTIME, 😀 DAR ASTA E, AM RABDAT, PENTRU BINELE SI INTRU INFORMAREA NATIUNII !

ASTA CA SA INTELEGETI – DESI UNII ATI INTELES DEJA 😀 – UNDE MAI DISPAR EU, CAND SI CAND, CATEVA ORE, ORI O ZI: ETE, MA MAI DAU SI CU AVIONU’, CE SA FAC SI IO… 😀

E ! Ia sa ne ocupam acum de ceea ce ma DOARE pe mine, la propriu, cel mai tare: ARMATA ROMANA !

Fara alte introduceri…

Boul de IOAN MIRCEA PASCU – PSD ! In perioada 2001-2004, cat a fost ministru al Apararii (deci, in 2001, booveanul era si ministrul meu, lua-m-ar dracu’ cu el cu tot, ca trebuia sa ii trag un glont in cur !), a destructurat TOATE categoriile de forte armate ale Romaniei. Numai in ceea ce priveste numarul de ofiteri absolventi ai scolilor militare si ai Academiei de Inalte Studii Militare, numarul lor a scazut de la 27.000 in 2001, la 17.000 in 2004. Numai ca in locul lor au fost incadrati civili, posesori de diplome ale facultatilor particulare, facuti capitani, maiori, colonei sau chiar generali, peste noapte si fara nici o pregatire in domeniu. In ceea ce priveste categoria subofiterilor si maistrilor militari, scolile lor militare au fost desfintate din ordinul ministrului I. M. Pascu, ei fiind inlocuiti cu militari angajati pe baza de contract.

Numai in Fortele Aeriene Militare, sub mandatul lui Pascu, au fost desfintate vestitele baze Aeriene de aviatie vanatoare de la Deveselu si Timisoara, vinatoare – bombardament de la Craiova si Ianca, elicoptere de la Alexeni, Boteni, Tecuci si Sibiu. Tot o decizie personala si irationala, a fost aceea din 2002, de a scoate din inzestrare avioanele multirol MIG-23 si MIG-29, ca urmare a „modernizarii” MIG-21. Ca o curiozitate, CA NIMENI NU V-A SPUS ASTA PANA ACUM, avionul MIG-29, era inzestrat inca din 1991 cu rachete aer-aer R-77 (bataie 90-175 km) similare rachetelor AIM – 120 AMRAAM care echipeaza avioanele F-16, F-15, Rafale si Eurofighter. In timp ce MIG-21 „modernizat”, devenit Lancer din 2001, a ramas tot cu rachetele cu raza scurta R-3 (bataie 8 km), vechi de peste 40 de ani !

De mentionat ca, spre deosebire de cele aproape 100 de MIG-21 RFMM, M si MF (produse in perioada 1968-1971) modernizate, cele 24 de MIG-29 au fost livrate armatei romane in perioada 1989-1991. Asa se face ca resursa de zbor a MIG-21 Lancer expira in ani incepind din 2010 si avioanele trebuiesc inlocuite obligatoriu cu 48 de F-16 sau Jas-37. Lasate in inzestrare si modernizate avioanele MIG-29 ar fi epuizat resursa de zbor in 2016 ! ASA SA STITI ! Pregatirea lui Pascu in ale militariei ? Oooo: profesor de socialism stiintific ! Ioan Mircea Pascu a activat pana in decembrie 1989, la scoala superioara a PCR” Stefan Gheorghiu”.

SI VA URMA, DAR MA ENERVEZ ORI DE CATE ORI SCRIU DESPRE SUBIECTE D-ASTEA, SI MA UMFLA PLANSUL LA PROPRIU SI NU MAI POT SA SCRIU ! DAR O SA REVIN CU SUBIECTUL ! PFFOAI, CE DRACI AM ! CE DRACI AM ! …

Autor: Ela Simona

Comentează:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.