Daca Hillary Clinton va iesi presedinte, va fi razboi…

Asa avertizeaza Putin sefii armatei ruse !

Putin avertizeaza sefii armatei ruse

Hillary Clinton, ca si predecesorii sai, George Bush si George W. Bush, Bill Clinton si Barack Obama, este o partizana a acestei politici care, din 1944 pana astazi, a dus la moartea a milioane de oameni nevinovati din lumea intreaga si a lasat natiuni intregi in ruine si in saracie lucie.

Temerile presedintelui Putin ca razboiul va fi rezultatul, daca Hillary Clinton va castiga alegerile din Statele Unite ce vor avea loc in toamna acestui an, se bazeaza pe faptul ca ea si­-a manifestat deja intentia de a continua politica de razboi permanent a Statelor Unite, instituita in anii de sfarsit ai celui de-­al doi-lea Razboi Mondial, pentru a sustine puterea sa economica globala. Spre deosebire de Hillary Clinton, magnatul miliardar Donald Trump are de gand sa elibereze America din ciclul sau de razboaie interminabile in cazul in care va castiga alegerile, sustine Consiliul de Securitate al Rusiei, intentie care a socat multi lideri europeni, aliati fideli ai politicii americane de razboi permanent pentru castigarea de noi resurse, precum au fost recent interventiile militare din Afghanistan, Irak sau Libia. 

O statistică realizata chiar de americani arata ca Statele Unite s­au aflat in razboi 93% din timp, de la crearea lor, in 1776 și pana in 2015. Mai exact, SUA au purtat razboaie 222 de ani, din cei 239 ai existenței ca stat. Anii de pace au fost doar 21, conform statisticii expuse de site­ul InfoWars.

Mai mult, statistica arata ca niciun presedinte american nu a fost un presedinte al pacii.
Toti conducatorii de la Casa Alba care s­au succedat la putere au fost implicati, intr­un fel sau altul, in cel putin un razboi. In SUA nu a trecut nici macar un deceniu intreg fara un razboi, acest aspect tulburator se poate vedea cu usurinta in statistica. Singura data când Statele Unite au stat timp de cinci ani fara razboi a fost in perioada 1935­-1940, intre Marea Criza Economica si Al Doilea Razboi Mondial.

Pentru Donald Trump va fi infernal de greu sa o invinga pe Hillary Clinton, mai ales ca aceasta are sprijinul total al regimului Obama si al marilor corporatii.

In urma cu doua zile, administratia Obama a permis in mod socant ca in fiecare scoala din tara baietii si fetele sa mearga impreuna la baie, precum si sa poata face dus impreuna, chiar daca parintii lor nu sunt de acord sau religia le interzice acest lucru.
Un siretlic grosolan, spun expertii Ministerului Apararii al Federatiei Ruse, menit a distrage atentia poporului american de la noile razboaie care se pregatesc daca Hillary Clinton va iesi presedinte.

Sursa: alternativenews.ro

Comentează:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.