Semne secrete ca te place…

De multe ori limbajul trupului dezvaluie mult mai repede intentiile sau gandurile cuiva insa trebuie sa stii unde si cum sa interpretezi semnele care ti se ofera la tot pasul. Cercetarile arata ca in domeniul comunicarii interumane, 55% din totalitatea mesajului pe care il comunicam este transmis prin limbajul trupului – elementul non-verbal (gesturi si atitudine), 38% prin elementele paraverbale (tonul, ritmul si volumul vocii) si doar un procent de 7% din mesaj este dat de cuvinte. Cat de mari sunt pupilele lui?

In limbajul trupului, marimea pupilelor dezvaluie o multime de lucruri unui ochi avizat. O pupila mica inseamna fie o lumina puternica ori poate ca persoana cu care te intalnesti nu este interesata de tine. O pupila dilatata inseamna fie o lumina slaba (tocmai de aceea lumina lumanarelelor este atat de romantica) sau insotitorul/ta te soarbe din priviri.

Prin urmare, pupila dezvaluie daca un client, prieten etc. te place sau nu intrucat dilatarea / contractia pupilei nu poate fi falsificata (nu uita totusi ca si lumina joaca un rol extrem de important aici). Pe vremuri, pentru a fi mai atragatoare femeile isi turnau diverse tincturi in ochi pentru a-si mari pupilele.

In ce parte priveste?

Cand o persoana te priveste in ochi, modul in care priveste alaturi spune totul despre ce crede si simte despre tine – chiar si cand nu este constienta de asta.

Asadar, data viitoare cand mai vezi o femeie atragatoare priveste-o in ochi si mentine contactul vizual pana in momentul in care ea priveste intr-o parte. Fii atent unde priveste apoi foloseste aceasta informatie pentru a sti daca o abordezi sau nu.

O privire in sus, e ca si cum si-ar dat ochii peste cap, nici macar nu incerca ceva pentru ca iti pierzi timpul. O privire intr-o parte inseamna ca nu este sigura, nu stie, s-ar putea sa arunce priviri in jur pentru a gasi pe cineva mai potrivit. Priveste in jos? Ai dat lovitura! Este atat de feminina miscarea aceasta, s-ar putea chiar sa roseasca la fata.
Este ca si cum ti-ar spune: „wow, lasa-mi o secunda sa-mi revin… m-ai dat gata”. Daca privirea in jos este insotita si de un zambet, cu atat mai bine – mergi imediat si vorbeste cu aceasta femeie. 

Daca esti femeie, atunci modul in care barbatul isi muta privirea poate avea alte semnificari. Daca este interesat masculul alfa va mentine contactul vizual pana cand cealalta persoana va privi in alta parte. Un barbat mai moale va avea aproximativ acelasi comportament, in schimb un gentleman nu va remarca privirea unei femei decat daca este atras de ea.

Unde isi indreapta umerii si picioarele ?! 

Cand esti atras de o persoana, fii atent/a la umerii si picioarele sale. Cand umerii si picioarele sunt indreptate catre tine atunci te considera interesant/a. Atunci cand in jurul vostru sunt si alte persoane si tu nu esti sigur/a, daca te gaseste atragator/oare pe tine sau pe cineva de langa tine, misca-te sa vezi daca limbajul sau corporal se modifica la fel.

Gandeste-te la un triunghi. Cand o persoana te place, va crea un triunghi intre corpul tau si al sau si va bloca, la propriu, oricine incearca sa se conecteze din punct de vedere energetic cu tine.

Comentează:

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.